Home Ontvangst Massages Visagie Fotogalerij Contact Recencies

Recenties van tevreden klanten…


Ja, ik heb vandaag een geweldige ervaring gehad. Een bijzonder warme en aangename vrouw, nee, een dame. Een echte verrukkelijke dame. Eentje uit de duizend.

Je komt toe, wordt binnen gelaten en hartelijk ontvangen. Zet je rustig neer in een van de zetels van haar woonkamer, krijgt een drankje aangeboden, en dan wordt er wat gepraat. Niks gehaast, niks overdreven, alles op het luie gemak. Mensen die wat gespannen zijn hebben ruim de tijd om zich te relaxen. Nog voor de eigenlijke relaxatie begint.

Als het ijs wat gebroken is nodigt ze je vriendelijk uit om haar te volgen naar de bovenverdieping waar ze een massageruimte heeft ingericht. Zacht neemt ze je mee naar de massagematras waarop een katoenen doek ligt.

Je wordt als het ware stelselmatig ingeolied met verwarmde olie uit een theepotje, waarbij ze haar zachte handen gebruikt om alles lekker uit te spreiden. Ze voert je mee naar de toppen van genot op een manier die ik werkelijk nog bij geen enkele Thaise dame (die toch geacht worden de toppers van massagegenot te horen zijn) mocht ervaren. Subliem. Magnificent. Tintelend. Zinderend. Mega!

Tijdens de massage is alleen de muziek te horen, de masseuse zegt geen woord, maar creëert een sfeer van twee-in-één. En ze slaat geen plekje over; alle regionen van je lichaam worden beroerd terwijl ze je gebaart wat er van jou verwacht wordt. Het is niet de bedoeling om zelf aan de slag te gaan, maar om je te laten meeslepen in haar spel. Dat is waarin ze zich onderscheidt van de grijs-roze massa. Geen haast, maar een langzame opwellende borreling van genot; alsof je een vulkaan bent die tot leven wordt gewekt, en mag uitbarsten in menselijk, geestelijk en lichamelijk genot. Super!

 De massage neemt een ruim uur in beslag, waarna je de kamerbreed gespreide olie mag gaan afspoelen onder de douche. Je rug neemt zij voor haar rekening. Als sensueel toemaatje.

Aankleden en weer naar beneden, waar de sessie wordt besproken. Ook hier weer niet het gevoel van een zee van tijd. Dobberend op de golven van inwendig geluk, en met een dikke knuffel ga ik weer. Met de zekerheid dat ze er een klant bijheeft. Deze dame is er eentje om te koesteren.

De sessie kostte 120 prima besteedde euro.

Twee mensen tevreden. Meer dan tevreden.

----------------

Een massage van deze mooie vrouw krijgen is hemel op aarde… Ze is naast mooi en lief ook nog eens warm, hartelijk, gastvrij, empathisch en liefdevol.

Heb nu 2x haar handen op mij mogen voelen. De massage was onvoorstelbaar ontspannend en zalig om te beleven.

Deze vrouw is een topper. In alle facetten. Als je van haar nog geen massage hebt gehad, dan heb je nog nooit een échte massage gekregen…..

Ik hoop nog vaak van haar massages te mogen genieten.

----------------

Ik heb mijn man al twee keer laten masseren door deze geweldige dame  De eerste keer was hij nog een beetje gespannen, maar vond het ook spannend om deze ervaring te mogen ontvangen - is het niet de droomkado waar elke man stiekem hoopt te krijgen van zijn vrouw? Mijn man kon dat zeker waarderen en ik kreeg mijn 'beloning' later - het was een boost voor onze relatie, geen relatietherapie kan er tegen op (die hebben wij al geprobeerd )

Behalve het genot van een professionele massage, kreeg hij inzichten in zijn eigen blokkades en aandachtspunten, en ook werden op speelse manier de vrouwelijke 'behoeftes' ter sprake gebracht zodat hij thuis op  een plezierige manier de verworven kennis kon toepassen op mij, zijn vrouw.

 WIN-WIN situatie, toch?

----------------

Gisteren weer intens mogen genieten van een zalige massage. Rustgevend en opwindend. Heerlijk zacht en prettig stevig. Wat kan deze vrouw masseren en je laten genieten. Alle facetten beheerst ze, geeft je aandacht, geniet zelf ook. Dit was beslist de laatste keer niet dat ik bij haar was. Een dikke, dikke 10 !!!!

----------------

Deze mooie vrouw weet als geen ander hoe je hoofd op hol te brengen.

En wat me opvalt is dat haar huis altijd zo fris en opgeruimd is. Ik kan dat erg waarderen.

Hygiëne staat bij haar duidelijk hoog in het vaandel.

Heb haar al bij wat vrienden aan bevolen

Tot snel ziens!!!!!

----------------

Na enige tijd wegens ongeval niet te zijn geweest. Maar weer gegaan. Heb hier een geweldige massage gehad.

Ik werd onthaald als een koning en na gezellig te hebben bijgepraat samen met haar naar boven voor een overheerlijke massage.

Ik voelde me na afloop als herboren!!!!!  

Tot gauw Johan

----------------

Ben daar vandaag langs geweest.

Eén van mijn beste ervaringen ooit.

Het is een nieuw geopend salon in een privé woning. Je wordt ontvangen door 2 Oost-Europese dames die beiden erg goed Nederlands praten.

Masseuse is groot, slank, mooi, verzorgd. Mee naar boven, mij uitgekleed en op een matras plaatsgenomen in een gezellig ingerichte kamer. Mogelijkheid om een douche te nemen voor en na de massage. Drankje gekregen. Tijdens de massage maakt ze overvloedig gebruik van verwarmde massageolie (erg lekker). Ze geeft een massage die ik nog nergens heb mogen beleven.

Ze maakt er echt haar werk van. Je mag haar aanraken tijdens de massage maar met respect. Zoenen, pijpen en intiem kan niet, zelfs al moest je aandringen wat ik niet gedaan heb want ik genoot enorm van de massage. Iemand die houdt van een opwindende massage moet zeker daar zijn. Na de massage rustig de tijd om bij te komen. Daarna een douche, een praatje en we kunnen er weer tegen.

Prijs/kwaliteit meer dan goed. Proper, vriendelijke ontvangst, goede massage, tijd gerespecteerd, een aanrader!

----------------

Ik ging vandaag ook langs.

Echt een hele goede geweldige ervaring.

Je moet er niet zijn voor intiem of pijpen of beffen of vingeren, maar wel als je een enorm sensuele massage wil, gegeven door een mooie rijpe vrouw, met heel veel passie en gevoel. Ze gebruikt echt veel warme olie en brengt je eerst tot rust en kalmte, later langzaam naar een echt goed hoogtepunt. Je kan douchen voor en na, krijgt een drankje ... In haar praktijkruimte is het heel mooi verlicht en aangenaam warm.

Dit was zowat de beste massage die ik ooit kreeg. Proficiat, er zijn er echt weinig die het je zo nadoen. Ik kom zeker snel terug.

----------------

Ziezo, na enkele maanden geen aktiviteiten meer te hebben ondernomen (mijn "stamsalon" Oasis is voor mij jammer genoeg niet meer zo makkelijk te bereiken) ben ik na het lezen van enkele recensies eens gaan aankloppen bij hier. Had de dag ervoor een telefonische afspraak gemaakt. Werd zeer vriendelijk ontvangen. Omdat het mijn eerste bezoek was kreeg ik eerst een uitgebreide rondleiding in een mooi ingerichte villawoning waarvan je nooit kan vermoeden dat ze zoveel kamers (met telkens andere motieven) herbergt. Echt wel indrukwekkend. Dan doorliepen we even alle mogelijkheden. Ik had al beslist om een uurtje te nemen en daar hield ik het bij. Mocht me eerst gaan douchen. Dan naar de stemmig subtiel verlichte kamer.  Ik ging op mijn buik liggen en dan knielde ze zich over mij en goot met een speciaal oliekruikje dat op een kaarsvlammetje warm werd gehouden, een straal olie op mijn rug, tot tussen m'n billen en begon dan aan een zalig langzame en zachte massage. De oosterse achtergrondmuziek bepaalde haar bewegingen en tempo. Ze wisselde het tempo regelmatig. Ik moet zeggen dat zij qua massage alle mijn voorgaande ervaringen ruim achter zich laat. Effenaf onwaarschijnlijke klasse. Ik mocht haar tijdens de massage zelf ook strelen (niet intiem!). Dan op de rug,  Even bijkomen met een zachte voetmassage. Toen stond ze recht waardoor ik nog eens haar mooie supervrouwelijke vormen kon aanschouwen, glimmend in het gedempte licht. Ze schoof een deur open en nam een klaarstaande plateau (zeker het werk van haar collega.) met een heerlijk kopje Jasmijnthee en wat droog fruit. Nu dat noem ik klasse. Terwijl ik van de warme thee genoot konden we nog gezellig napraten om elkaar zo wat beter te leren kennen. Dan opnieuw de douche in (hoewel ik ook kon kiezen voor een heus bad). Opvallend ook is dat er nietop tijd werd gekeken. Ze zegt zich gewoon door haar gevoel te laten leiden. Zo komt het dat de massage op zich dik meer dan een uur had geduurd! Afjagen is dus uit den boze!


 Tenslotte beneden nog effe gepraat met beide dames en na een innige zoen de frisse, zonnige herfst in... Ik voelde me herboren en heb wel degelijk mijn nieuwe stek gevonden, sure thing! Wie voor intiem, BJ en pure seks kiest zit hier aan 't verkeerde adres (genoeg Thaise salons voor die aktiviteiten denk ik...). Bij deze mooie karaktervolle Russinen zijn subtiliteit en échte ontspanningsmassage de ordewoorden. De positieve energie voelde ik zo door mijn lichaam stromen.... Enfin, een dikke proficiat voor dit duo en bij deze dank aan de enkele collega's die me deze site op dit adres geattendeerd hebben! Merci!

----------------

Ik heb deze dames al 2 keer mogen ontmoeten en de ervaring zindert nog steeds na. Zeer gastvrije en lieve schatjes. Tot gauw.

----------------

goedendag leden,hier terechtgekomen via vriend

Maandag ook langs geweest, Echt magisch!

Ontvangst met grote klasse,met trots leidt ze je rond in de mooie villa en ze laat je elke kamer zien.

Zelf gevraagd om een tantra massage maar néé vertelde ze me,ze beloofde me een good quality massage op eigen initiatief!

Dan gaan liggen en geloof me deze massage is uniek in antwerpen Ze gaat als een slang in de jungle over je lichaam heen.De energie en de passie die ze doorgeeft in haar massage voel je duidelijk Ze maakt overal gebruik van.Over haar lichaamsdetails kan ik weinig vertellen omdat je je alleen concentreert op de massage zelf!

De massage,de badservice en de mooie woorden die je krijgt van deze klassedame heb ik nog nooit mogen meemaken,dit is een salon op topniveau...aanrader!

----------------

Ik ben nu 2 x geweest en vond het geweldig.

ze kijkt zeker niet op de klok vrijdag was ik daar om 18:35 en ze was nog bezig met een klant.

dan heb ik eerst nog een gezichts behandeling gekregen van een collega en een bad gratis.

Ik had echter een massage gevraagt en die was zeer goed.

Ze kwam me halen uit bad en heeft me naar de kamer gebracht.

Daar kreeg ik op speelse wijze een blinddoek om en speelde ze wat met mij.

Dan mocht ik gaan liggen.

En dan begon de massage echt zalig man zijn kan maseren niet normaal zo afentoe een tikje op mijn kont zalig.

De afwerking is ook zeer goed en kwam dan ook zalig klaar dan hebben we nog wat aan het praten geweest en toen ik buiten kwam en op mijn horlage keer zag ik dat ik mijn afspraak die daar op volgde ruim had gemist maar dat vond ik alles behalve erg.

Ik heb genoten niet normaal zij laten al de thai massage salons ver ver ver achterzich.

----------------

Gisteren fantastische massage gehad in dit salon. Dit was nog eens een massage, echt deze naam waardig!

Prima locatie en service ( zowel voor als na de massage) Wat hierboven al werd gezegd ka ik enkel bevestigen.

Mij zien de ze nog zeker terug!

----------------

Omdat er wat wordt aangedrongen om ook eens andere klokjes te horen luiden zal ik - nu onze eerste ervaring als koppel bij dit leuke stel absoluut meeviel - na ons volgende bezoekje (en dat is zeer binnenkort), ook eens achter het klavier kruipen. 't Moeten inderdaad niet alleen maar mannetjes zijn die dit forum gebruiken. Met dank aan de masseuse om het vuur te hebben aangewakkerd! So long buddies!

----------------

Nieuwsgierig geworden door recenties ook eens langs geweest bij Bonne chance. Werd er ontvangen door lieve vriendelijke dame, kreeg kleine rondleiding. Masseuse mooie dame met fantastisch figuur  echt alles op de juiste plek. kwam voor tantra, dus naar boven eerst een douche, daarna stond ze me op te wachten in rode kamer. Zeer sfeervol met fijne belichting. Mocht plaats nemen op fouton.

Daar smeerde ze mij rug in met heerlijk warme olie en dan begon met de massage.

Dit was echt uniek. probeerde in eerste instantie te voelen hoe ze waar waarmee raakte.... maar raakte al snel de weg kwijt. heb me toen maar heerlijk overgegeven aan haar. Elk plekje geraakt en ookkontje werd niet vergeten. daarna was de voorkant aan de beurt. het bezorgde mij een geweldig gevoel, wat goed te zien was. Uiteindelijk werd ik beloond.

ik heb veel massages gekend, maar dit was werkelijk top of the bill!!! Naderhand nog even liggen napraten. Even een douche. En natuurlijk even afscheid genomen. Alles bij elkaar zeker 11/2 uur.

Moet eerlijk bekennen dat alles goede hierboven waar is. Subliem!!

ga zo door... Julliezijn een aanrader!!

----------------

Het is en blijft evenwel een plaatsje dat qua stijl, klasse en toewijding lichtjaren verheven staat boven de meeste etablissementen die in deze rubrieken aan bod komen. Eigenlijk - om eerlijk te zijn - vind ik Bonne chance te goed om te moeten figureren tussen de vele adressen die hier besproken worden. Ongetwijfeld door de grenzen die ze van tevoren duidelijk stellen... We hebben ontzettend respect voor en vertrouwen in deze twee intelligente dames.

----------------

Na haar even kwijt te zijn geweest weer gevonden. Ze werkt nu vanuit een luxe villa. Ontvangst als altijd hartelijk en warm. Lekker samen naar boven. Douchen en naar de "nieuwe"kamer.

Jeetje hier hangt een lamp.... allleen dat al was leuk. Daarna plaats genomen op de fouton. Kreeg weer een fantastische massage nek, rug armen, benen niets werd vergeten daarna omdraaien voor de rest met als topping de beste afwerking ooit. Echt wat een gaven heeft deze vrouw.

Je bent de beste!!

Tot gauw

----------------

Wat me opvalt als ik naar Bonne Chance ga is al bij het inrijden van de inrit voel je je lekker relaxt. Wanneer je daarna aller hartelijkst wordt ontvangen, met een gezellige babbel (en echt… zij kan volgens mij over alles meepraten) kan de afspraak al niet meer stuk. Bovendien een fris drankje op de veranda wat wil je nog meer??. Daarna als afgesproken de massage en weer verbaasd ze me met haar geheel eigen stijl. Ik moet bekennen dat ik een paar keertjes ben vreemd gegaan bij andere salonnekes, maar daar werd steeds veel beloofd, maar weinig waar gemaakt. En als ik dan voel hoe ze hier mijn voor en achterzijde masseert , hoe zij op haar eigen slinkse wijze alle delen van mijn lichaam die speciale aandacht geeft die het verdiend…….aahhh alleen de gedachte daaraan weer maakt me gelukkig. Zij gebruikt daarbij ruim de benodigde oliën en heeft absoluut alle tijd voor je. Laatste keer ruim 1 1\2 uur en toch maar 1 uur rekenen.


Mede massageliefhebbers, geloof mij!!! Wilt u een unieke beleving die, naar mijn mening niet geëvenaard kan worden, neem dan contact op met deze mooie russin.