Home Ontvangst Massages Visagie Fotogalerij Contact Recencies

HOE VERLOOPT DE ONTVANGST


 U wordt ontvangen door een op en top vrouwelijke dame. Zij biedt - maar vraagt ook - de nodige aandacht. Zij is te allen tijde discreet, attent en respectvol.


Haar interesses zijn zeer uitgebreid. Zij kan over veel onderwerpen meepraten en leert graag iets bij van u. Een recent gelezen boek of een theatervoorstelling of musical bespreken of een potje schaken behoren tot de mogelijkheden. Vol plezier geniet zij van de mooie dingen die het leven te bieden heeft: van een goed gesprek onder het genot van een glas goede wijn tot een heerlijk diner in een sfeervolle omgeving. Aangenaam gezelschap kan daarbij niet ontbreken: niets maakt het leven prettiger. Voor bezoekers die graag van een ontspannende sfeer genieten, is ook ‘non-verbale communicatie’ mogelijk.

Ook heeft ze een grote passie voor mooie en luxueuze kleding, voor schoenen met hoge hakken en lingerie. U zal dan ook altijd een stijlvol en elegant geklede dame ontmoeten die u op hoge hakken tegemoet zal schrijden.

Zij nodigt u uit haar fotogalerij te bezoeken op deze site om een eerste indruk te krijgen.

Zij geniet ervan om u in een persoonlijke sfeer uitgebreid te ontvangen. Uw gevoel voor humor, uw respect, een luisterend oor en aandacht voor elkaar worden in dank aangenomen.

Ik nodig u uit om spoedig een afspraak te maken met deze zeer interessante en elegante dame in haar romantische praktijk in de Kempen.